Rólunk - SolarKonstrukt


Kezdetek…


2010-ben kezdtünk el foglalkozni napelemek és elektromos fűtések telepítésével. Abban az időszakban még nagyon gyerekcipőben járt ezeknek a termékeknek az ismertsége, új és ismeretlen technológiának számított. A jövő egyértelműen a megújuló energiáé és az energiahatékonyságé. Annak érdekében, hogy teljes körű energetikai szolgáltatásokat nyújthassunk ügyfeleink számára, a napelemes és elektromos fűtési rendszerek kivitelezése mellett elérhető kínálatunkban a hőszivattyú és klímaszerelés, valamint a hőszigetelés.Szem előtt tartott értékeink


Az elmúlt évek tapasztalatai és ügyfeleink visszajelzései segítettek abban, hogy kialakítsuk azt a termék kínálatot és szakmai üzletpolitikát, amivel úgy gondoljuk, hogy hosszútávon megálljuk helyünket egy gyorsan változó világban. Cégünk elkötelezett amellett, hogy folyamatosan fejlődjön és növekedjen. Nyitottak vagyunk az innovációra, az új lehetőségek felfedezésére, hogy minél magasabb színvonalon szolgálhassuk ki ügyfeleinket. Csapatunk elhivatott abban, hogy új célokat tűzzünk ki magunk elé, és elszántan dolgozzunk az elérésén. Mi hosszútávon gondolkodunk, és biztosak vagyunk abban, hogy az elkövetkező 10 évben is erős jelenléttel fogunk rendelkezni a piacon.
Megbízható szakemberek a tervezéstől a kivitelezésig


Mára már büszkén mondhatjuk el, hogy több, mint 10 év tapasztalattal a hátunk mögött állunk ügyfeleink rendelkezésére. Hatékony, megbízható munkát végzünk, mi azért dolgozunk, hogy ügyfeleink számára a megfelelő szolgáltatást biztosítsuk. Cégünknél minden szakember rendelkezésre áll, így a tervezéstől, tanácsadástól a komplett kivitelezésig mindent egy kézben tudhat.
Szervizháttér


Műszaki megoldásokat forgalmazó, telepítő cégek esetében -véleményünk szerint- alapkövetelmény, hogy legyen megfelelő szerviz szolgáltatás. Ehhez rendelkezni kell a megfelelő szaktudással, képzett munkatársakkal és megfelelő eszközparkkal. Hosszútávon csak így biztosítható a minőségi ügyfélkiszolgálás.

Saját alkalmazottakból álló szerelőbrigádunk hatékony, magas színvonalú megfelelően ellenőrzött munkát végeznek.