Rólunk - SolarKonstrukt

A kezdetek
ahonnan indultunk2010-ben kezdtünk el foglalkozni napelemek és elektromos fűtések telepítésével (ekkor még egyéni vállalkozásban). Abban az időszakban még nagyon gyerekcipőben járt ezeknek a termékeknek az ismertsége, új és ismeretlen technológiának számított. Mint telepítők és forgalmazók, mi is kevés tapasztalattal rendelkeztünk ezekről a termékekről, és nagyon kevés felhasználói visszajelzés állt a rendelkezésünkre.


Az évek alatt nagyon sok tapasztalatot szereztünk, nagyon sok, hazai és a nemzetközi piacon jelenlévő – napelem és elektromos fűtés kategóriába tartozó – termékkel találkoztunk és próbálhatunk ki. A meglévő szaktudásunk mellett nagyon sok új dolgot kellett megtanulnunk, folyamatosan képeztük magunkat, hogy a saját magunk és az ügyfelek által elvárható szakmai színvonalat biztosítani tudjuk.


Shop
Szem előtt tartott értékeink


Az elmúlt évek tapasztalatai és ügyfeleink visszajelzései segítettek abban, 

hogy kialakítsuk azt a termék kínálatot és szakmai üzletpolitikát, amivel úgy gondoljuk, 

hogy hosszútávon megálljuk helyünket egy gyorsan változó világban. 
Hatékony, megbízható, jó minőségű termékek


A piacon található rengeteg termékből az elmúlt tíz év alatt volt lehetőségünk nagyon sokat kipróbálni, számtalan gyártóval vettük fel a kapcsolatot. Sikerült az évek alatt lehámozni a termékekhez kapcsolt, erősen túlzó "marketing mázt", illetve olyan műszaki handabandát, ami hangzatos, de a valósághoz kevés köze van. Ezek után válogattuk össze a megfelelő ár-érték arányú termék kínálatunkat, amihez saját tapasztalatainkat és ügyfeleink visszajelzéseit is felhasználtuk. Hiszünk ezekben a termékekben, mi magunk is használjuk őket.Fontos az ár, de nem mindig ez az elsődleges


Bár nagyon fontos mindenki számára, de tapasztalatunk az, hogy sok esetben nem kizárólag az ár alapján érdemes dönteni. Nem véletlenül tartja a közmondás, hogy "Olcsó húsnak híg a leve." Ennek a népi bölcsességnek újra és újra bebizonyosodik az igazsága.

Szervizháttér


Műszaki megoldásokat forgalmazó, telepítő cégek esetében - véleményünk szerint - alapkövetelmény, hogy legyen megfelelő szerviz szolgáltatás. Ehhez rendelkezni kell a megfelelő szaktudással, képzett munkatársakkal és megfelelő eszközparkkal. Hosszútávon csak így biztosítható a minőségi ügyfélkiszolgálás.Saját csapat


Saját alkalmazottakból álló szerelő brigádok fenntartása költségesebb, több felelősséggel és kötelezettséggel jár (pl: munkavédelem, megfelelő képzés, szerszámok biztosítása stb.), azonban véleményünk szerint hosszútávon leginkább így biztosítható a hatékony, magas színvonalú, megfelelően ellenőrzött munka.