Partnereink - SolarKonstrukt

Milyen termékekkel dolgozunk?


Napelem gyártóink:

A szlovén Bisol csoport 2004 óta aktív része a napelem iparnak. 

Gyártási folyamataik teljes egésze Európában történik. 2020-ban elnyerte a "TOP napelem márka" díjat a belga és olasz piacon.

Termékeit világszerte több, mint 85 országban forgalmazza.A kínai JinkoSolar Holding egyike a világ legnagyobb és leginnovatívabb napelemgyártóinak. 

Ezt a sikert - a minőség mellett - az újításainak és a folyamatos fejlesztéseinek köszönheti.
A Hanwa Q.CELLS a napelemes piac egyik legismertebb, legnagyobb gyártója. Az eredetileg német Q.CELLS-t 2013-ban megvette a dél-koreai Hanwa, hogy az ottani tudást és technológiát felhasználhassa. 

A termékfejlesztés továbbra is Németországban zajlik, az összeszerelés viszont a Távol-Keleten történik.

Inverter gyártóink:


A Huawei a világ egyik vezető infokommunikációs és energiahálózati megoldásokat kínáló vállalata. A napelemes termékeit és megoldásait több, mint 170 országban használják, segítve ezzel a világ népességének egyharmadát közel 40 éve.


Az osztrák Fronius inverter Magyarország egyik leggyakrabban telepített inverter márkája. Ezeket az invertereket úgy tervezték, hogy meghibásodás esetén is könnyen javíthatóak legyenek.


A Solaredge okos inverterek lehetőséget nyújtanak egy modulonként teljesen optimalizált rendszer kialakítására. Az amerikai-izraeli cég 2019 óta vezeti az inverter gyártók világranglistáját.