Kivitelezés - SolarKonstrukt

Az elmúlt évben több, mint 400 darab napelemes rendszert telepítettünk.   

Legyen Öné a következő!A megújuló energia piaca még fiatalnak számít hazánkban, büszkék vagyunk rá, hogy már a kezdetektől jelen vagyunk itt, és így jelentős tapasztalatokra tettünk szert az elmúlt években. Csak a 2019-es évben 389 családi házra telepítettünk napelemes rendszert, és reméljük 2022-ben Önnél is mi telepítjük a napelemeket!
Mit tudunk még nyújtani Önnek?  


image


Személyre szabott ajánlatot kap

image


Piacvezető termékekkel telepítjük rendszerét

image


Telepítés után is számíthat ránk

Minden ügyfél különböző. Éppen ezért munkatársaink időt és energiát fordítanak az Ön igényeinek megismerésére, hogy annak megfelelő árajánlatot dolgozzanak ki. A termék kínálatunk összeállításakor olyan gyártókat választottunk, akik garantálják a megbízható minőséget és szerviz hátteret biztosítanak termékeikhez. A napelem karbantartás, tisztítás, hiba elhárítása elengedhetetlen, ezért erre is időt és energiát fordítunk cégünknél, mert hosszú távra tervezünk.
Nálunk nem érheti meglepetés, pontosan azt kapja, amit megbeszéltünk!


  • Az előzetes árajánlatát csak úgy készítjük el, hogy munkatársunk előtte telefonon egyeztet Önnel.
  • Kollégánk személyesen keresi fel Önt a telepítés helyszínén, és a részletek ismeretében a legjobb megoldást ajánlja Önnek.
  • Szerződés kötést követően Önnek nincs további teendője, nem kell aggódnia az engedélyeztetés miatt, mindent mi intézünk.
  • Kivitelező csapatunk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekből áll, akik az Önnel előre egyeztetett időpontban telepítik napelemes rendszerét, a műszaki terveknek megfelelően. 
  • Telepítést követően is bármikor számíthat segítségünkre, ha bármilyen hiba merül fel, szakszerviz szolgáltatásunk segítségével rendszere újra jól fog működni.
  • Levesszük Önről a terhet garanciális ügyintézés során, közvetlenül tartjuk a kapcsolatot a termék gyártójával.


Ne keresgéljen tovább, találja meg egyszerűen az Önnek megfelelő napelemes rendszert!


Egy komplett napelemes rendszert sokféle típusú napelem modulból vagy inverterből össze lehet állítani. Az itt megadott csomagtípusokból megtalálhatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő napelemes rendszert. Rendelje meg és nyugodtan dőljön hátra, a többit már mi intézzük.

Ha mégsem talál kedvére valót, akkor természetesen bármikor kérhet a csomagajánlatban szereplő termékek helyett más napelem és inverter típust is.KERESSE KOLLÉGÁINKAT