Szegeden állomásozott a Huawei Roadshow - SolarKonstrukt
Szegeden állomásozott a Huawei Roadshow

2022 Május 9.

Szegeden állomásozott a Huawei Roadshow

A Huawei Roadshow május 5-én Szegedre érkezett. A Huawei európai disztribútorával, a Photomate-el közösen szerveztünk egy szakmai napot, amelyen a Dél-alföldi régió napelemes cégei vettek részt.

A Huawei márkát szinte mindenki ismeri, a köztudatban legelőször a telefon, okosóra, laptop megjelenésével került, aki viszont napelemes rendszert szeretne vásárolni, az már biztosan találkozott a Huawei márka napelemes rendszerhez illeszthető invertereivel. Mi közel másfél éve telepítünk Huawei inverterekkel működő napelemes rendszereket.

A szakmai napon, a délelőtt folyamán a napelemes cégek megismerkedhettek a Huawei inverterekkel, valamint az energiatárolás lehetőségével, a Huawei Luna akkumulátorral.

Délután a saját innovatív, elektromos fűtési megoldásainkat mutattuk be: olyan termékeket és komplex megoldásokat, amelyek az elkövetkezendő időszak kihívásaira nyújtanak megoldást. A nap végén a rendezvény résztvevőit a Félegyházi Sörműhely megálmodója vezette be a sörkészítés rejtelmeibe, valamint a résztvevők kézműves söröket is kóstolhattak.