Napelemes rendszer 5 egyszerű lépésben - SolarKonstrukt
Napelemes rendszer 5 egyszerű lépésben

2022 Június 10.

Napelemes rendszer 5 egyszerű lépésben

Amennyiben már megfogalmazódott a gondolat, hogy napelemes rendszert szeretne telepíteni, az alábbi blogbejegyzésünkben számos hasznos információt talál.

Nem hagyjuk magára! Segítünk. Cégünk nem csak napelem telepítést vállalja, hanem  a teljeskörű ügyintézést is elvégzi, az egész folyamat során számíthat ránk.

Mindössze 5 lépés napelemes rendszere felé:

1. Kapcsolatfelvétel:

Két féle módon történhet meg

a) Ajánlatot kér weboldalunkon keresztül:

Lehetősége van a weboldalon keresztül az ajánlatkérés fül alatt, személyes adatai megadásával ajánlatot kérni. Az egyik legfontosabb adat: átlagos havi/éves áramfogyasztás megadása. Szakértőink ezáltal tudják megállapítani, mekkora rendszerre lesz szükség az áramszámla kiváltásához.

Ebben az esetben a helyszíni felmérést egy indikatív ajánlat előzi meg.

b) Telefonos egyeztetést követően helyszíni felméréssel:

Telefonos vagy személyes egyeztetés után, kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot a helyszíni felmérés időpontjának egyeztetéséről, melyet ezután egy kulcsrakész ajánlatot kap.

2. Szerződés kötés+ HMKE (háztartási méretű kiserőművek) ügyintézés 

Az ajánlat elfogadása után kerül sor a szerződéskötésre.


Ezt követően kollégáink igénybejelentőt nyújtanak be az áramszolgáltató felé. A benyújtott igény elbírálása általában 30 nap.

Ezután műszaki felülvizsgálatot végez a szolgáltató, a műszaki gazdasági tájékoztató után pedig a következő lépés a csatlakozási tervdokumentáció benyújtása.

3. Kivitelezés

A csatlakozási dokumentáció elfogadása után kezdődhet a kivitelezés. Műszaki kollégánk a telepítés időpontjának egyeztetése céljából telefonon fogja keresni Önt.

4. Áramszolgáltató mérőóra lecserélés + ellenőrzés

A kivitelezést követően a mérőóra cserével kapcsolatban a szolgáltató, vagy egyik partnercége hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Az áramszolgáltató vállalja, hogy a Készre jelentés beérkezésétől számított 15 naptári napon belül felkeresi a fogyasztási hely tulajdonosát a HMKE rendszer fogyasztói hálózatra való kapcsolására.

5.  Monitoring rendszer beállítása

Online rendszerfelügyelet segítségével a napelemes rendszer működése ellenőrizhető és nyomon követhető otthoni internet segítségével, akár okos telefonról is.


Küldjön üzenetet

Ha Ön is szeretné otthona vagy vállalkozása áramszükségletét saját magának megtermelni, kérje egyedi ajánlatunkat!

Küldjön üzenetet!