Energetikai tanácsadás - SolarKonstrukt

Spóroljon az energiával, korszerűsítse otthonát! Napelem? Klíma? Hőszivattyú? Hőszigetelés? Elektromos fűtés? Nyílászáró csere? Elindulna a felújítás olykor rögös útján, de nem tudja, hogy hogyan kezdje? Mi segítünk megadni Önnek az irányt! Több lehetőséget, opciót kínálunk, de a végső döntés kizárólag az Ön kezében van, hogy melyik úton indul el. Tegye korszerűbbé otthonát energetikai szempontból lépésről-lépésre, az Önhöz legjobban igazodó elemek segítségével.Mit kínál Önnek az energetikai tanácsadás?


  Időt szánunk a problémájának megismerésére, hiszen minden igény egyedi, így az energiát nem sajnálva pontosan az Önnek megfelelő megoldásokat tekintjük át.


  Pontosan kiszámítjuk, hogy mennyit spórolhat a rezsiköltségein és mekkora befektetést igényelnek a különböző korszerűsítési munkálatok.


  Átlátható számadatokkal alátámasztott megoldás-csomagot, összefoglaló szakvéleményt biztosítunk, amely megkönnyíti a döntést.


  Komplex megoldásokat, amelyek külön-külön és akár együtt elvégezve is korszerűbbé teszik otthonát.


  Egy kézben tudhatja a teljes korszerűsítést, hiszen a javasolt fejlesztéseket el is tudjuk végezni, így nem kell a szakemberek felkutatásával vesződnie.Miért érdemes korszerűsíteni?


A hazai lakásállományok jelentős része az energetikai viszonyokat tekintve átlagos (FF) energiateljesítményű, azaz legalább kétszer annyi energiát fogyasztanak, mint egy energetikailag korszerű (CC) épület. Utólagos felújítással egy 30-40 éve épült ingatlan esetében is elérhető a korszerű állapot, amellyel jelentősen növelheti ingatlana értékét is. Az új építésű házak esetében már elvárás a legalább közel nulla energiaigény, azaz BB energetikai besorolás, Ön is majdnem eddig eljuthat.


Akik már igénybe vették a tanácsadást:„Ez az igazi tanácsadás, lehetőségeket tesznek eléd és te döntesz, hogy melyiket választod. Nagyon sokan vannak úgy, hogy lépnének, de nincs, akihez fordulnának, korrekt, átfogó tanácsadással, amit javasoltok, meg is tudják csinálni, nem nekünk kell mestereket felhajtani.”

„Nagyon hasznos volt, a födém szigetelést meg kell csinálni, mert 2 kategória ugrást lehet elérni. Megcélzom a C kategóriát, mert az ingatlan jövőbeni értékesítésénél ez sokat számíthat.”