Elektromos fűtőpanel - SolarKonstrukt

Korszerű, rugalmas és hatékony fűtési megoldások


Fázik a lába és szeretne olyan fűtést, amit csak magára irányíthat? Mobil fűtési megoldást keres a lakás egyik helyiségbe például a gyerekszobába? Kellemes meleget szeretne fürdőszobájába?  

Modern és hatékony elektromos fűtőpanelekből egyre nagyobb a választék, mi segítünk Önnek eligazodni a lehetőségek között.Mire számíthat, ha elektromos fűtőpaneljeink közül választ?

Kényelmes megoldás

Nem igényel törődést vagy odafigyelést. Egyszer beállítja (akár egy heti ciklusra) a termosztátokat a kívánt hőfokra, és az adott napszakra, a rendszer pedig automatikusan teszi a dolgát.

Tiszta és hangtalan

Nem kormol, nem füstöl, hangtalanul üzemel. Észre sem veszi, hogy megy a fűtés.

Nem igényel karbantartást

Egyszerű és hatékony műszaki megoldások, amiben nincs mozgó kopó alkatrész. Nem igényelnek karbantartás, évenkénti felülvizsgálatot. Minimális a műszaki meghibásodás esély. Hosszú, akár ingatlanával azonos élettartam.

Gyors telepítés

Gyorsan és egyszerűen felszerelhető vagy kivitelezhető, legyen szó akár teljes családi ház fűtési rendszerének telepítéséről, vagy csak kiegészítő vagy egy adott helyiség fűtési megoldásáról.

Kedvező költségekkel számolhat

Az összes fűtési alternatíva közül a legkedvezőbb bekerülési költségek jellemzik fűtéseinket. Csak egyszer költ rá, amikor telepíti, nincsenek fenntartási költségek, mint más fűtési módok esetén!

Rugalmas tervezés és megvalósítás

A fűtés rendszerek méretezése később rugalmasan változtatható, egyszerűen bővíthető. Több részletben, akár helyiségeként is megvalósítható a kiépítés.

Illeszkedik otthona stílusához

Nincsenek felesleges csövek, vagy nagyobb radiátorok, ezért bármilyen stílusú otthonba illeszkedik.Találja meg az Ön igényeinek megfelelő elektromos fűtési megoldást!Norvég fűtőpanel


A norvég fűtőpanelek nem csak a nevükben norvégok, a skandináv ország háztartásainak nagy részében ilyen fűtési megoldásokat alkalmaznak. Önálló fűtésre tervezték őket, de kiegészítő fűtésként is remekül működnek. Ajánlottak lakásokba, házakba, nyaralókba, üzlethelyiségekbe.Infrapanel


Az infrafűtés korszerű, kényelmes és tiszta fűtés. A sugárzó meleg még a legzordabb időben is kellemes komfortérzetet és egyenletes meleget biztosít otthonában. Az innovatív technológiának köszönhetően a hőmérséklet pontosan szabályozható, valamint nem keletkezik szálló por. A levegő melegítése helyett közvetlenül a hatósugarukba eső tárgyakat és testeket melegítik fel.


Elektromos konvektor


Az Atlantic már több mint 40 éves tapasztalattal fejleszti elektromos fűtőpaneljait. A kiváló minőségéről és megbízhatóságáról ismert márka, az egyik legnépszerűbb a francia elektromos fűtőtestek piacán, ahol vezető szerepet tölt be.

Ugyanazon a konvekciós elven és hatásfokkal működnek, mint a norvég fűtőpanelek. Abban különböznek norvég társaiktól, hogy az Atlantic készülékház kisebb, de hatásfokuk megegyezik. Ezért ezeket a készülékeket a helyhiánnyal küzdő háztartásokba ajánljuk elsősorban. Az Atlantic kínálatában konvektorok, fűtőpanelek és törölközőszárító radiátorok is megtalálhatóak.


Fürdőszoba fűtés


Ön sem szereti, amikor a hűvös napokon hideg, esetleg még nyirkos törölköző várja? Akkor a Sundirect és az Atlantic törölközőszárítóit Önnek találták ki.

A Sundirect törölközőszárítós infrapaneljei fehér színüknek és modern dizájnjuknak köszönhetően bármely fürdőszobában megállják helyüket. A panel hőmérsékletét érintőgombokkal könnyedén szabályozhatja, de akár mobiltelefonos alkalmazáson keresztül is vezérelhető.

Az Atlantic elektromos törölközőszárítók könnyedén, utólag bármikor felszerelhetők. A készülékek a beépített termosztáttal egyszerűen vezérelhetők.